Mi ketten. Hogyan változott meg az életünk gyermekünk születése után?

Ossza meg a cikket
2023. 08. 07. | Szerző: Kata, Tomi anyukája
Vacsora egy jó étteremben, mozi, színház, zenei fesztivál, téli vakáció, nyári vakáció, egy üveg bor itt, egy üveg bor ott. Így nézett ki házasélete, mielőtt megszületett a gyermeke.

Mirelit pizza vacsorára a TV előtt, külön hálószoba, ketten fogják a gyereket, amikor kiszívják a váladékot az orrából, vagy gyerekülést vásárolnak. Így néz ki most a házasélete. 

Jobb vagy rosszabb? A válasz: más. És főleg mi ketten lettünk mások. Nem vagyunk többé csak egy pár, akik a saját szórakozásukat keresik. Főállású szülők lettünk. De nem csak a gyermek az egyetlen közös projektünk. A nagyobb cél az, hogy megőrizzük azt a törékeny kapcsolatot, amely egyszer létezett közöttünk, és ami most egy halom koszos pelenka alatt lapul. Ezt hívom én kihívásnak.

Ne legyünk csak Anya és Apa. Legyünk Kata és János, Klára és Tamás, vagy Luca és Dani. Legalábbis néha legyünk a pár, aki nem felejtette el, miért szeretjük egymást. Ez lehet a kulcsa egy normális és boldog családnak. 

Kapcsolódó cikkek

Marslakócskák gyereknap

A legaranyosabbak, a legokosabbak és a leghuncutabbak: ma őket ünnepeljünk! 🎉 🖌️ Gyereknap alkalmából egy letölthető Marslakócskák színezővel is készültünk, töltsd le most! Boldog gyereknapot kíván a Marslakócskák! 🤗❤️

Olvasson tovább

A legnagyobb élmény, hogy részben mi alkottuk a Mesés Űrkaland világát

Fiatalok, tehetségesek és hatalmas a képzelőerejük. Ferencsik Benjámin és Geltz Gergő vizuális tartalomkészítők, akik 2021 óta dolgoznak együtt a legkülönbözőbb 3D animációs projekteken. Nekik köszönhetjük a Mesés Űrkaland illusztrációit, amelyeken megelevenednek Marsi Mimi és Marsi Martin kalandjai.

Olvasson tovább

Fent vagyunk a social media platformokon is